Rezumat Gala Campionilor | Sinaia 2012

Rezumat Gala Campionilor | Sinaia 2012
6 years, 3 months ago 0

 


Sambata 15 Decembrie s-a desfasurat la Sinaia Gala Campionsilor FRAS Dunlop 2012 eveniment gazduit de Primaria orasului in incinta Casinoului Siania prilej cu care Asociatia Romana de Drift a participat pentru prima oara alaturi de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Alaturi de sportivii fruntasi din campionatele desfasurate sub egida FRAS, cei mai buni sportivi ai Campionatului National de Drift au primit premii si cupe, precum si titlurile de campioni ai acestui an, inmanate de presedintele ARD, Gabriel Onofrei datorita caruia au luat fiinta aceasta asociatie si campionatul national, care a resusit sa duca cu brio la sfarsit aceste doua editii, “GTT Drift Championship”.

La acest eveniment a fost invitat si Presedintele King Of Europe, Mike Procureur care a vorbit despre evolutia ascendenta a driftului romnesc, exprimata si prin rezulatele foarte bune din campionatul european respectiv locul 2 la echipe Aquarius Grav si clasarea pe locul 5 la general lui Ciortan Calin.

Pilotii laureati sunt urmatorii:

CAMPIONII “GTT DRIFT CHAMPIONSHIP” 2012:

- LOCUL I: CIORTAN CAL IN

- LOCUL II: FRATIANU RAZVAN

-LOCUL III: DOBRE NICULAE

 

 

 

 

 

PREMIUL DE EXCELENTA PENTRU PARTICIPAREA LA TOATE ETAPELE DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT “GTT DRIF CHAMPIONSHIP” 2012:

 1. CIORTAN CALIN
 2. FRATIANU RAZVAN
 3. DOBRE NICULAE
 4. JUMUGA IULIAN
 5. GHERASIM IULIAN
 6. TRIFAN CATALIN
 7. CROITORU MARIAN
 8. VASILE CRISTI GEORGE
 9. PADURARIU BOGDAN
 10. CROITORU CIPRIAN
 11. ILARION GRIGORICI
 12. ALEXE VLAD
 13. VRANAU ROBERT

 

Tot odata s-au acordat diplome de excelenta si cupe celor mai tineri participanti care au avut o evolutie ascendenta si promitatoare pentru viitor.

PREMIUL DE EXCELENTA PT PILOTII DE DRIFT “U18” SUB 18 ANI:

PREMIUL DE EXCELENTA PT CEL MAI TANAR PILOT DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT “GTT DRIFT CHAMPIONSHIP” 2012:

IONEL GHEORGHE – 16 ANI

JUMUGA IULIAN - 17 ANI

In cadrul Galei Campionilor vicepresedintele ARD, Florin Hangu a primit titlul de Maestru al Sportului, titlu acordat de Ministerul Tineretului si Sportului , aceasta distinctie i-a fost acordata datorita rezultatelor obtinute de-a lunul a 35 de ani de activitate neintrerupta in lumea motorsportului romanesc.

 

Vezi galeria completa a Galei Campionilor aici.

 

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally