Pikes Peak Tikets

Pikes Peak Tikets
5 years, 9 months ago 0
Posted in: Diverse, Stiri

 ;

Camping permis: 100 de dolari pe vehicul (Fiecare persoană în vehicul trebuie să aibă, de asemenea, un bilet valabil cursa). Apăsați aici de a achiziționa biletele, sau la www.ppihc.com

Un număr limitat de permise de camping sunt disponibile pentru vânzare pe primul venit, primul servit.

Lungimea maximă de rulote - 24 ft. (19 "maxim ampatament)

Roți lungimea maximă cincea (nu include vehicul de remorcare), 26 ft. (26 'restricție este pentru roata 5-numai că nu este lungimea totală, inclusiv vehiculul de remorcare)

Permită unei necesar pe mașină și un permis de pe motocicletă

Nu există prevederi de a dispune de apă gri sau negru de remorci autonome și / sau rulote. Aceste deșeuri trebuie eliminate de la o dispoziție avizate sanitar (nu sunt disponibile pe Pikes Peak).

Foc deschis sunt interzise! Gaze și propan sobe cu vane de închidere sunt permise.

Focuri de artificii și arme de foc sunt interzise și care încalcă va fi urmărită penal

Camping permise sunt limitate la camping desemnat pe partea din față a permisului

Animalele de companie sunt descurajați din cauza unor probleme de siguranță, condițiile meteorologice și de zgomot. Dacă aduceți un animal de companie de pe munte în timpul zilei cursei, toate animalele de companie trebuie să fie pe o lesa sau intr-o cusca.

Vehiculele off-highway (biciclete murdărie, ATV-uri, etc) și vehiculele fără licență nu sunt permise oricând pe munte, fără excepții

Practica / calificari Informații Spectator **

Datele de practica sunt 25 iunie, 26, 27 și 28 2013. Biletele ziua cursei nu vă va permite să vizualizați practica. Pentru a participa la practica trebuie să cumpărați un bilet pentru fiecare zi anumită practică. Biletele sunt disponibile online, pentru $ 25 pe persoană pe zi. Toți spectatorii trebuie să semneze o renunțare la răspundere înainte de participarea la sesiuni de practică. Toți spectatorii trebuie să fie, prin poarta de taxare de la 4:00-5:00Sunt pe zile de practică. Nu spectatori va fi permis prin poarta de taxare după 5:00pe.

Toți spectatorii trebuie să urmăriți cursa din zonele desemnate de-a lungul cursului. Nu spectatori li se va permite să se miște în sus și în jos cursul odată ce practica a început.

* Nu se vor returna pentru bilete de avion sau de permise de camping.

** Taxele de mare pentru spectatori pentru zile de practica sunt un rezultat al creșterii probleme de siguranta de la PPIHC, Serviciul american Forest, Pikes Peak Highway, El Paso și Teller șerifii, și alte persoane implicate cu cursa. Dacă sunteți de planificare pentru a participa la practica, vă rugăm să fiți conștient de toate instrucțiunile date de către un oficial al PPIHC sau agenți de Forest Service SUA și Pikes Peak Highway.

 ;

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally