Numar record de inscrieri la WRC 3 in Rally d’Italia Sardegna

Numar record de inscrieri la WRC 3 in Rally d’Italia Sardegna
5 years, 9 months ago 0
Posted in: Stiri, WRC

 


Numarul de inscrieri in categoria WRC 3 in Rally d’Italia Sardegna este cel mai mare de pana acum. Printre inscrisi sunt si fostii castigatori in aceasta clasa, Sebastien Chardonnet si Bryan Bouffier.

In Sardinia, categoria WRC 3 este dominata de masinile Citroen, toti cei 10 inscrisi avand modelul DS3 R3T, ca parte din campionatul Citroen Top Driver.

 

Chardonnet este in fruntea clasamentului WRC 3, dupa victoria din prima etapa, de la Monte Carlo si locul doi in ultima etapa, disputata in Portugalia. Francezul spera sa adune cat mai multe puncte si in Sardinia, increderea in sine crescandu-i dupa succesul in alt raliu italian.

“Am participat la Rally Adriatico acum cateva saptamani si am castigat categoria doua roti motrice in DS3 R3,” a explicat el. “Cursa ne-a dat ocazia sa lucram la unele aspecte la care am avut ceva probleme in Algarve. Desi nu am mai concurat niciodata in Rally Italia Sardegna, vom face tot posibilul sa castigam.”

Singurul om care il poate depasi pe Chardonnet in clasament dupa acest weekend este conationalul sau Bryan Bouffier, care porneste din postura de favorit dupa victoria sa din Algarve.

“Am mai concurat o data in Rally Italia Sardegna, in 2007, intr-un Citroen C2 R2 Max,” a spus Bouffier. “Desigur, scopul meu este sa termin pe podium pentru ca am nevoie de un rezultat bun ca sa am sansa sa concurez in Finlanda. Dar am vazut cat de ridicat este standardul in Portugalia, asa ca nu va fi usor.”

Castigatorul Citroen Racing Trophy din 2012, Quentin Gilbert, este si el printre favoriti. Francezul este pe locul trei in clasamentul WRC 3 dupa un impresionant loc trei in Portugalia.

Inca doua vedete din Rally de Portugal, britanicul Alastair Fisher si irlandezul Keith Cronin vor lua si ei parte la actiune. Cei doi au castigat jumatate dintre probele speciale din Portugalia, dar Fisher a avut probleme tehnice si Cronin a iesit in decor.

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally