Ken Block și HOONIGAN RACING DEBUT ALL-NEW, M-SPORT CONSTRUIT 2013 FORD FIESTA ST RX43

KEN BLOCK AND HOONIGAN RACING DEBUT ALL-NEW, M-SPORT BUILT 2013 FORD FIESTA ST RX43
5 years, 9 months ago 0
Posted in: Diverse, Stiri

 ;

Pentru sezonul de curse 2013, Ken Block Hoonigan Racing Divizia se concentrează pe două obiective: castigand aurul la toate patru din acest an globale Jocuri X și merge pentru a câștiga campionatul generală în timpul sezonului Global rallycross din acest an. Ken instrument pentru atingerea acestor obiective este complet nou, M-Sport construit, Hoonigan Racing Divizia Ford Fiesta ST RX43.

Dezvoltat în colaborare între Block, Hoonigan Racing Division si M-Sport (Wilson administrat de sporturile cu motor operațiune Malcolm în Anglia, care a fost responsabil pentru eforturile Fielding Ford WRC in ultimii 16 ani), Noua mașină de curse a lui Block este un complet nou construit de la sol în sus. Începând cu baza de Ford Fiesta coajă, M-Sport a luat ani de considerabile de experiență și expertiză și concentrat eforturile în crearea de final, foc scuipa masina rallycross de aspect pentru a concura cu acest sezon.

"Ne-am intors la M-Sport pe acest build pentru o multitudine de motive,", A declarat Team Manager Derek Dauncey. "Am învățat foarte mult anul trecut, în sezonul GRE debutul lui Ken și am fost în măsură să ia aceste informații, trece-l de-a lungul la echipa de ingineri de la M-Sport și le creeze o bestie absolută de o mașină de curse. Masina noastra de anul trecut a fost destul de bun și Ken calificat în primul rând de câteva ori, a luat argintul la Los Angeles X Games și a condus cea mai mare parte a cursei finale din Las Vegas. Pentru a intra in acest sezon cu o masina care este atât de mult îmbunătățită pe un vehicul deja de mare este mare pentru Ken și echipa. "

Care au finalizat un prim test de succes a masinii doar ieri, Blocare a venit departe extrem de impresionat. "Sunt absolut alimentat cu privire la modul acest automobil a dovedit,", A spus Block. "Știu meu Ford Fiesta HFHV anul trecut a fost minunat, dar RX43 este într-adevăr la un nivel cu totul nou. Malcolm și echipa de la M-Sport a luat toate de intrare noastre și a făcut unele îmbunătățiri radicale. Mă simt absolut sigur că voi avea unul dintre cele mai bune masini de pe grila de start când vom lovi cu piciorul sezonul GRC la Global X Games oprit în Brazilia luna viitoare. Eu nu pot să aștept!"

Primul eveniment competitiv de bloc cu noul său Ford Fiesta ST RX43 va avea loc mai târziu luna viitoare pe 21 aprilie, la primul din cele patru Global X Games, X Games Brazilia.

 ;

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally