GTT Racing face show de drifting la MENFEST 4-6 iunie 2010.

6 years, 7 months ago 0
Posted in: Evenimente

 


MENFEST Nu este doar un targ, ci o platform completa de entertainment pentru barbati.
Ai toate motivele sa-ti convingi consoarta sa te lase (sau sa te insoteasca?) in toate cele 3 zile la acest show demential.

In fiecare din zilele MenFest, vei avea parte de cateva ore bune de super show cu cinci masini unicat. Drifting-ul inseamna curse de masini in conditii de derapaj controlat, adica riscul dus la perfectiune (nu degeaba acest sport extrem a fost inventat in Japonia), nerv, adrenalina, pasiune si multa frumusete. Da, frumusete pentru toate gusturile, interioara şi exterioara. Pentru ca masinile pe care le vei vedea intrecandu-se fara compromisuri si fara ABS-uri sunt unice, sunt tunate la maxim, arata ca niste opere de arta si au spiritul, motorul si tot ce mai exista prin ele special adaptate acestei tavaleli numita drifting.

Trei din cele cinci masini sunt create de Gabi Onofrei, zeul tuningului romanesc. Si prin tuning, Gabi Onofrei intelege agresivitate, originalitate si bun gust, munca de la cel putin o luna pana la un an la fiecare “piesa” si o investitie care depaseste cu mult costul masinii. Si nu e niciodata incheiata, pentru ca, la fel ca viteza, tuningul da dependenta si fiecare imbunatatire aduce idei noi. Cum a fost in cazul Porsche-ului Boxter S pe care-l vei vedea in actiune la Romexpo, si care i-a adus lui Gabi locul intai pe tara la concursul national de tuning organizat de revista Cox. Imagineaza-ti o piesa perfecta, cu o caroserie unicat, aripi latite cu 12 cm pe fata si 18 pe spate, capac din fibra de sticla cu monitoare incorporate (pe partea din spate a masinii), suspensie modificata, sound imbunatatit (prin tobe fabricate special), interior retapitat, scaune de Mitsubishi Evo IX, ca sa enumeram doar cateva din lucrurile care erau gata cand Gabi a decis, intr-o inspiratie fara frana, sa taie cu flexul direct in opera sa. Au rezultat niste stopuri cu LED geniale, care-ti vor lua cu siguranta ochii in fiecare zi la MenFest.

Nu stim daca vor lua si fata celorlalte masini, pentru ca in drifting adevarata perfectiune e cea care nu se vede – ca in cazul Nissanului 350 Z, o alta bijuterie marca Gabi Onofrei: ABS anulat, frane aduse pe filiera Audi Racing, etrieri de Porsche pe spate, frana de mana hidraulică D2 Racing, repartitoare ce permit reglarea franelor, suspensii Tein de drift pentru reglajul fermitatii, flanse de amortizoare de racing – in general cam toate detaliile sunt modificate “racing” si “drifting” si functioneaza ca un omagiu adus adevaratei piese de rezistenta, motorul de aproape 600 CP din care doar blocul a ramas neschimbat.

Si cum masinile tunate si femeile perfecte se potrivesc ca driftingul cu spatiul generos de la Romexpo, ai toate motivele sa-ti convingi consoarta sa te lase (sau insoteasca?) in toate cele 3 zile la acest show demential: e o pledoarie memorabila pentru un dicton iubit de partenerele noastre perfecte sau nu: “frumusetea vine din interior”. Cu conditia ca exteriorul sa o lase sa derapeze cu gratie si nerv.

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally