ERC 2013: Mai putin de 20 de zile pana la startul Raliului Sibiului

ERC 2013: Mai putin de 20 de zile pana la startul Raliului Sibiului
5 years, 9 months ago 0
Posted in: CNR, Evenimente

 


Actiunea in Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, incepe inca de luni 22 iulie cand primele echipaje vor intra in Piata Mare a orasului. Toate pregatirile decurg conform planurilor.

Pregatirile pentru Raliul Sibiului 2013 au intrat pe ultima suta de metri cu mai putin de 20 de zile inaintea deschiderii oficiale a parcului de service din Piata Mare a orasului. Actiunea in Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, incepe inca de luni, 22 iulie, cu deschiderea parcului de service si testele private pentru pilotii straini. Apoi, marti si miercuri, sunt programate recunoasterile oficiale, iar joi calificarile si shakedown-ul. „Pentru prima oara in Romania vom avea calificari la o etapa. Acestea se vor desfasura pe traseul super specialei, in sens invers, si sunt sigur ca vor fi o atractie pentru spectatori. In plus, marti pilotii vor avea posibilitatea se descopere putin din farmecul marginimii Sibiului intr-o scurta plimbare cu tramvaiul pana la Rasinari”, a spus Sorin Itu, organizatorul raliului.

Programul zilei de joi, 25 iulie, continua in Piata Mare cu sesiunea de autografe si tragerea la sorti a ordinii de start. Tot joi, de la ora 16:00 la Sala Sporturilor Transilvania, este programat meciul de fotbal dintre selectionata pilotilor si o echipa a vedetelor. In aceeasi zi, incepand cu ora 19:30, sunt programate parada masinilor pe strazile din centrul orasului si startul festiv, iar incepand cu ora 22:00 va avea loc BLACK TIE CELEBRITY GALA, un eveniment care are ca scop strangerea de fonduri care vor fi donate Muzeului Brukenthal.

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally