Concurs pentru fotografii amatori | 2013 SUA

 Concurs pentru fotografii amatori | 2013 SUA
6 years, 2 months ago 0
Posted in: Stiri

 


Cei de la Formula Drift anunta un nou concurs pentru fotografii amatori. Cu peste 50 de inscrisi anul trecut. In 4 runde intense, castigatorul a fost ales, in baza celor mai bune fotografii, sa se alature organizatorilor pe circuit la runda 5 Formula Drift – Seattle, 19-20 iulie.

Nu este specificat daca fotografii amatori din Europa pot participa sau nu, dar precizeaza faptul ca, persoanele care sunt din alte zone geografice trebuie sa fie capabile sa-si asigure transportul si cheltuielile pe perioada evenimentelor. Competitia se desfasoara pe parcursul celor 4 runde, apoi cele mai bune fotografii vor fi premiate si fotograful va fi invitat de catre cei de la NWMotiv.com sa presteze in Runda 5 alaturi de ei.

Este definit ca fotograf amator pentru acest concurs, cel care nu a mai fotografiat niciodata un eveniment Formula Drift. Trebuie sa detina un aparat DSLR si fiecare fotografie inscrisa in concurs trebuie sa ii apartina. Toate fotografiile trebuie sa fie originale, actuale si fara interventii de editare / postprocesare. Fotografii trebuie sa participe la toate cele 4 runde si sa fie de acord cu publicarea fotografiilor de catre NwMotiv si Formula Drift.

Pentru detalii complete, accesati pagina http://www.nwmotiv.com/the-road-to-formula-drift/

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally