Avion sau super-sportiva? | Pe ce ati paria?

Avion sau super-sportiva? | Pe ce ati paria?
6 years, 2 months ago 0
Posted in: Stiri

 


Noul Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster a fost vedeta unei prezentari inedite ce a avut loc pe Aeroportul din Miami, cu sprijinul Administraţiei Federale a Aviaţiei. Astfel, sase frumoase exemplare “au defilat” cu viteze de peste 338 km/h.
Comparatia cu aeronavele a fost evidenta, un avion de pasageri obisnuit decoland la o viteza cuprinsa intre 241 şi 290 km/h.

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster este pus in miscare de un un motor V12 de 6.5 litri, care livreaza 700 CP si un cuplu maxim de 690 NM. Acceleratia 0-100 km/h este realizata in 3.0 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h.

Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze automate cu sapte rapoarte. Unitatea este echipata cu un sistem de dezactivare a cilindrilor, precum si cu un sistem start & stop, ambele menite sa reduca nivelul de consum.

Bolidul utilizeaza un acoperis detasabil, realizat din fibra carbon, care cantarste numai 5,8 kilograme. Acesta poate fi ascuns in compartimentul pozitionat frontal, sub capota.

 

Sursa: auto.ro

 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

How To Get Rid Of Stretch Marks Naturally